Zoekbalk

Virus verwijderen van uw computer

Virussen verwijderen van uw computer

Een virus kan uw computer ernstige schade toebrengen. Dit kan merkbaar zijn door hele trage werking (of helemaal niet), vernietigen van gegevens of diefstal daarvan. Als u een virus vermoedt dient u die zo snel mogelijk te (laten) verwijderen.

Wat is een virus ?
Een virus is een van de zogenaamde malware producten. Bedoelingen van virussen zijn velerlei, maar zij hebben een ding gemeen…..zij brengen schade toe aan uw PC. De schade kan sterk uiteenlopen. Uw PC kan trager worden, niet meer reageren, onverwachte dingen doen. In het uiterste geval wordt uw schijf (volledig) gewist.

Een virus dat ook steeds vaker de kop opsteekt is de zogenaamde ransomware: U krijgt een scherm te zien die zegt dat
u een bedrag moet betalen om uw computer weer te kunnen gebruiken (vaak met politie symbool of een logo van de stichting Brein).

Het is van het grootste belang dat u op uw computer een goed en geupdated anti-virus programma geïnstalleerd hebt. Easycomputerhulp is Platinum Partner van Eset, een van de beste beveiligings-programmas tegen virussen en andere malware.  om deze problemen zo goed mogelijk voor u op te lossen en kwaliteitsprogrammas te leveren voor uw online beveiliging.

Bent u veilig met een goed Internet Security programma?

Zelfs als u dat doet kan een virus toeslaan. Immers, de oplossing voor een virus komt altijd na het uitbrengen van het virus. Goede virusscanners reageren snel en efficiënt. Easycomputerhulp zal dit virus voor u verwijderen en op verzoek een anti-virus of internet beveiligingsprogramma installeren. De schade die is aangericht is niet perse herstelt als het virus verwijderd is. Het kan zijn dat het virus zodanige schade aangericht heeft op uw computer dat er bijvoorbeeld een herinstallatie van een programma, of in het ergste gevan het besturingssysteem, nodig is.

De richtprijs voor het verwijderen van een virus is 55,- exclusief de eventuele installatie en kosten van internet security software, herinstallatie of reparatie van een beschadigd programma.