Zoekbalk

Windows Upgraden

Het windows besturingssysteem upgraden

Het Windows besturingssysteem is de motor van uw Windows PC. Regelmatig brengt Microsoft updates, en hiermee kunt Windows upgraden . Het doel hiervan is om uw PC zo vlotjes mogelijk te laten lopen en zo robuust mogelijk te maken. Ook beveiligingslekken worden door deze updates gedicht.

Het up-to-date houden van uw Windows versie is dus om allerlei voor de hand liggende redenen van groot belang. De huidige versie is Windows 10 (let op: in de meeste gevallen bestaat de gratis upgrade niet meer). Windows XP wordt niet meer ondersteund door Microsoft en in sommige gevallen kunnen Windows 7, 8 en 8.1 nog gratis geupgraded worden naar Windows 10.

Windows upgraden kan uitgevoerd worden met behoud van data en programmas, maar Easycomputerhulp kan ook een zogenaamde ‘Clean Install’ doen. U krijgt uw computer dan terug alsof hij fris uit de verpakking komt.

Wij raden u aan om uw computer altijd te voorzien van de meest recente Windows versie en de laatste updates.

Richtprijs voor het upgraden van uw computer naar Windows 10 is 65,- euro,  exclusief eventuele kosten van de software als u niet in aanmerking komt voor een gratis upgrade van Microsoft.